ILLUSTRATOR, FOTOGRAAF EN ONTWERPER

CREATIEF MET EEN EIGEN STIJL… zo kan ik mijn werk het beste zelf omschrijven. Naast het creëren van totaalconcepten bezit ik de kennis om door middel van doelgroep- en klantgericht denken voor elke smaakgroep (type consument) een passende stijl te ontwerpen.

Na mijn studie op de Willem de Kooning Academie ben ik gestart als allround vormgever. Fotografie ging steeds meer een rol spelen in mijn werk en daarom heb ik ook de opleiding tot fotograaf gevolgd. Het verbinden van de drie technieken Photo, Graphic en Design maakt mijn werk erg afwisselend en compleet.

Al vele jaren werk ik samen met kwekers, groen stylisten en arrangeurs. Naast diverse andere opdrachtgevers zijn veel van mijn klanten werkzaam in het groen-segment. Ik vind het heerlijk om met bloeiend en groen materiaal te werken. Of het nu gaat om het ontwerpen van een logo met huisstijl, het creëren van product concepten, het fotograferen van het product of in samenwerking met een groen stylist, het verveelt nooit en is elk seizoen weer anders.

Naast mijn werk ben ik ook moeder van mijn twee mooiste creaties Anouk en Timon. Heel af en toe komen zij terug als model in mijn werk

Opdrachtgevers

PhotoGraphicDesign
Photographic
Graphicdesign